Bakul 0

TAWARAN ESKLUSIF INI HANYA SAH UNTUK PEMBELIAN DI LAMAN WEB SIHATFOREVER.BIZ SAHAJA UNTUK TEMPOH TERHAD. DAPATKANNYA SEKARANG SELAGI TAWARAN MASIH ADA! PROMOSI HADIAH PERCUMA HANYA SAH UNTUK PEMBELIAN YANG TIDAK MENGGUNAKAN SEBARANG BAUCER REBET ATAU DISKAUN.

ISTIMEWA UNTUK NOVEMBER 20161. Untuk setiap satu pembelian Aloe Vera Gel, Aloe Berry Nectar , Aloe Bits N Peaches, Pomesteen Power ATAU Arctic-Sea, Sihatforever akan menghadiahkan anda denga satu unit pedometer, PERCUMA. Alat pedometer ringkas ini akan membantu mengukur jarak anda berjalan kaki atau berjogging dan mengira kadar kalori yang telah digunakan. Tidak kiralah berapa kilometer sasaran anda untuk berjalan atau berjogging dalam sehari, hanya sangkutkan pedometer ini ke pinggang anda, tekan butang kecil (kiri) untuk reset dan mulalah berjalan atau berlari. Gunakan butang kanan untuk melihat jarak larian dalam kilometer atau batu dan jumlah kalori yang digunakan. Bateri telah dipasang sekali jadi anda boleh terus guna - SUNGGUH MUDAH!

PERHATIAN:

1.1 Jangan buka skru pedometer anda kecuali untuk penggantian bateri di masa hadapan kerana membukanya boleh mengganggu ketepatan alat ini nanti. 

1.2 Pedometer ini adalah hadiah PERCUMA daripada SihatForever.com sahaja sebagai menghargai sokongan anda kepada kami.

1.3. Warna pedometer yang anda akan terima mungkin akan berbeza daripada warna yang ditunjukkan dalam gambar tetapi masih mempunyai fungsi yang sama (bergantung kepada warna stok semasa yang ada). 

1.4. Pedometer ini AKAN DIHANTAR SECARA BERASINGAN daripada produk yang anda pesan - harap bertenang jika anda tidak jumpa pedometer ini dalam kota Aloe Vera Gel yang anda pesan. Ini adalah hadiah esklusif daripada Sihatforever, BUKAN daripada Forever Living Products di Malaysia. 

1.5. Sila BERSABAR kerana pedometer PERCUMA ini memerlukan masa antara 4 ke 6 minggu untuk urusan penghantaran. (Kami pre-order khas untuk anda jadi ianya memerlukan sedikit masa).

1.6 Hadiah pedometer percuma ini tidak sah sekiranya anda membuat pembelian menggunakan sebarang baucer diskaun/rebet.

Terima kasih. 


JOM BELI PRODUK ALOE VERA GEL: KLIK SINI


_______________________________________________________________________2. Untuk pembelian minimum RM300 dalam satu pesanan belian, PERCUMA Forever Bright Toothgel (harga sebenar RM33.35).

TAWARAN ESKLUSIF INI HANYA SAH UNTUK PEMBELIAN DI LAMAN WEB SIHATFOREVER.BIZ SAHAJA UNTUK TEMPOH TERHAD. DAPATKANNYA SEKARANG SELAGI TAWARAN MASIH ADA! PROMOSI HADIAH PERCUMA HANYA SAH UNTUK PEMBELIAN YANG TIDAK MENGGUNAKAN SEBARANG VAUCER REBET ATAU DISKAUN.